• 1398-02-09

نکات سنتور نوازی، سنتور نوازی، تکنیک های مضراب در سنتور نوازی، یادگیری سنتور نوازی، آموزش تخصصی سنتور نوازی

آموزش سنتور نوازی یکی از مهم­ ترین و حساس­ ترین آموزش ­های ارائه شده درآموزشگاه موسیقی موسيقي تهران است. ساز سنتور با دو مضراب چوبی نواخته می ­شود و فرود آمدن مضرابها برروی تعداد سیم ­های زیاد فضای آموزش سنتور نوازی را از دیگر سازهای موسیقی ایرانی کمی متفاوت کرده است.
در زیر به نکات مهم در آموزش سنتور نوازی و تکنیک های مضراب در سنتور نوازی پرداخته ایم :
نکته 1:
در میان سازها ، ساز سنتور دارای اکوی بسیاری است که این مسئله باعث باقی ماندن صدای نت ها هنگام سنتور نوازی روی ساز سنتور می گردد.
نکته 2:
در مراحل اولیه ی یادگیری سنتور نوازی، نیازی نیست که اجراهای ریز روی سنتور توسط هنرجو انجام گیرد و فقط باید با زدن قطعات مختلف، قدرت زدن مضراب ها را پیدا کند. سپس پس از طی کردن این مراحل و انجام آن، شروع به زدن اجراهای ریز کند.
نکته 3:
در سنتور نوازی باید به این نکته توجه نمود که دو مضراب در دست راست و چپ، با قدرت یکسانی روی ساز فرود آیند.
نکته 4:
برای ایجاد صداهای ریز، ممتد و خوش صدا به تمرین زیادی نیاز است.
نکته 5:
در مراحل اولیه ی سنتور نوازی نباید شروع به زدن قطعات سریع و تند کنید و این را بدانید که سرعت در نوازندگی فقط با کمک تمرین و گذر زمان به دست می آید.
نکته 6:
در جاهایی که در نت ها سکوت است، از تماس مضراب ها با سیم سنتور خودداری کنید.
نکته 7:
از آنجایی که صدای سنتور تا مدتی بعد از برخورد مضراب با سیم، باقی می ماند توجه کنید که مضراب را در جای درست فرود آورید تا از نامفهوم شدن صدای تولید شده خودداری کنید.

جهت آموزش تخصصی سنتور نوازی همراه با تکنیک های مضراب در سنتور نوازی ، می توانید به آموزشگاه موسیقی موسيقي تهران مراجعه نمائید.